آخرین مطالب سایت در ایمیل شما
اگر مایلید آخرین مقالات سایت 20 میخوام برای شما ایمیل شود کافیست ایمیل خود را در کادر پایین وارد و ثبت نمایید،تا در صورت اضافه شدن مقاله ای در سایت به صورت اتوماتیک برای شما ایمیل شود.

ایمیل خود را وارد کنید:

ابتدا ایمیل خود را به طور صحیح (بدون .www)در کادر فوق وارد و سپس روی دکمه ثبت ایمیل ، کلیک نمایید.در پنجره باز شده کد امنیتی نشان داده شده را وارد نمایید و روی کامل شدن درخواست کلیک کنید.حال کافیست به ایمیل خود مراجعه و ایمیل خود را فعال کرده تا ثبت نام شما تکمیل شود....... موفق و پیروز باشید

شماره پروژه : ۱۶۶

عنوان پروژه : حفاظت سیستم های قدرت شامل منابع تولید پراکنده (DG)

تعداد صفحات : ۱۵۴

شرح مختصر پروژه: پروژه حاضر تحت عنوان حفاظت سیستم های قدرت شامل منابع تولید پراکنده یا همان Distributed generation (به اختصار DG) آماده گردیده است.تولید پراکنده شامل نیروگاه هایی با ظرفیت تولید پایین تا حدود ۱۰ مگاوات جهت تولید انرژی الکتریکی در نقاط نزدیک به مصرف‌کننده‌ها نصب می‌گردد. از جمله نیروگاه های تولدید پراکنده می‌توان به نیروگاه‌های فتوولتائیک،بادی ، میکروتوربین‌ها، پیل‌های سوختی، ژنراتورهای دیزلی، سیستم‌های ذخیره انرژی در ابررساناها، سیستم‌های ذخیره انرژی در باتری و … اشاره نمود.  در سالهای اخیر توجه زیادی به بکارگیری نیروگاه‌های پراکنده در سیستم‌های قدرت شده است.

در فصل اول و دوم به مقدمه و شرحی از تولید پراکنده ، DG و انواع آن ، منابع تولید پراکنده ، مزایا و انواع DG از نظر اتصال به شبکه سراسری (منابع تولید پراکنده متصل و مستقل از شبکه سراسری) بررسی شده است.در فصل سوم تأثیر DG بر هماهنگی حفاظت شبکه و راه‌کارهای حفاظتی ، حفاظت سیستم های DG بحث شده است.فصل چهارم با عنوانجزیره‌ای شدن و حفاظت ضد جزیره‌ای شدن تهیه شده است.فصل پنجم نیز شبیه‌سازی‌های سیستمهای نمونه و مثال‌های عددی می باشد.

در همین رابطه بخوانید :  دانلود پروژه بررسی تجهیزات خطوط انتقال و کابل های AC و DC

در ابتدا تولید پراکنده تعریف، و انواع آن به طور مختصر شرح داده، پس از بررسی علل توسعه DG، به مبحث تأثیر DG بر هماهنگی حفاظت شبکه پرداخته شده که از این قبیل می‌توان به هماهنگی بین فیوزها، ریکلوزرها و رله‌ها اشاره کرد. سپس بابی گشوده که در آن اندازه DG ها را به گونه‌ای تعیین کرد که با حفظ شرایط و دستگاههای حفاظتی موجود، DG نیز در شبکه به فعالیت خود ادامه می‌داد. پس از هماهنگی حفاظت، به مطالبی پیرامون جزیره ای شدن و حفاظت در برابر آن پرداخته است. در این رابطه ابتدا جزیره ای شدن را شرح داده سپس لزوم تشخیص عملکرد جزیره ای را توجیه کرده و فاکتورهایی برای انتخاب روش تشخیص عملکرد جزیره ای ارائه، و انواع طرحهای ضد عملکرد جزیره ای به تفصیل بیان شده است. بعد از آن گامی نیز در جهت برآورد احتمال جزیره ای شدن ناخواسته برداشته شد. طی یک بخش وضعیت جاری اروپا از لحاظ حفاظت های مورد یاز هر کشور بررسی، سپس طرحهای ضد جزیره‌ای را از نظر نواحی غیر قابل تشخیص هر متد مورد بررسی قرار گرفته و نتایج با هم مقایسه شده‌اند شایان ذکر است برای تأیید تمام مباحث، مثال عددی و شبیه سازی هایی ذکر شده و نتایج آزمایشات آن آمده است.

در همین رابطه بخوانید :  بررسی نیروگاه های بخاری ، گازی و سیکل ترکیبی

محافظت از سیستم‌های قدرت یک مسئله بی‌نهایت مهم، همچون کیفیت و قابلیت اطمینان و پایداری است. در اینجا در مورد حفاظت سیستم توزیع از لحاظ توسعه جدید در DG بحث می‌کنیم. سیستم‌های توزیع سنتی به صورت شعاعی است و با یک منبع که در حال تغذیه شبکه پائین‌دست خود است. سیستم‌های توزیع که به صورت سنتی طراحی شده‌اند و به صورت شعاعی می‌باشند، بعد از وصل DG به شبکه، قسمتهایی از شبکه ممکن است به صورت شعاعی نباشند که در این صورت هماهنگی حفاظتی به هم می‌خورد، تأثیر DG بر روی هماهنگی وابسته به نوع DG، مکان، مقدار و نوع حفاظت می‌باشد. در فصل دوم در مورد تأثیر DG روی هماهنگی وسائل حفاظتی مانند فیوزها، ریکلوزرها و رله‌ها بحث می‌کنیم، در بعضی موارد ممکن است هماهنگی باقی بماند و در بعضی شرایط موجب به هم خوردن هماهنگی بشود. در فصل پنجم احتمالات مختلف بعد از اتصال DG مورد بررسی قرار خواهد گرفت و نتایجی برای این مباحث ارائه خواهد شد.

در همین رابطه بخوانید :  دانلود پروژه سیستم های اتوماسیون و مانیتورینگ پست های فشار قوی

——————-——————-—–—-—     ۲۰milkham.com   ———-—–———-———-—————

20mikham.com-download   دانلود مستقیم  :    حفاظت سیستم های قدرت شامل منابع تولید پراکنده

20mikham.com-pasword    رمز عبور فایل   :    www.20mikham.com

20mikham.com-size      حجم فایل    :    ۶,۶MB

20mikham.com-home       منبع فایل    :    ۲۰میخوام

——————-——————-—–—-—     ۲۰milkham.com   ———-—–———-———-—————

برچسب های این نوشته

ارسال دیدگاه

پشتیبانی